Het is bijna zover...

CU logo onder elkaarwoensdag 14 november 2018 17:36

Op 21 november is het zover, de verkiezingen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Hieronder vindt u overzicht van wat er de komende twee weken op de agenda staat. U wordt van harte uitgenodigd ons op deze momenten te ontmoeten.

Zaterdag 10 november: werkbezoeken in Winsum en Bedum (start 10 uur, Marciaborg Rasquert, centrumplan Winsum, MFA Bedum en zorgboerderij Golden Raand)

Maandag 12 november: debatavond georganiseerd door de ondernemers. Locatie De Blauwe schuit, Winsum, start 20 uur.

Dinsdag 13 november: debatavond Wadden Promotie (toeristische ondernemers). Inloop 19.15 uur in Hotel Restaurant De Oude Smidse, Dirk Wierengastraat 36 Westernieland.

Vrijdag 16 november: slotdebat. Dit is het grote en laatste debat voor de verkiezingen, georganiseerd door DvhN en HogelandNieuws. Start om 20 uur in Het Hogeland College, A.G. Bellstraat 2 Warffum. (verzoek van organisatie om aan te melden, wel gratis toegang, aanmelden kan via lijsttrekkersdebat@hogelandnieuws.nl onder vermelding van naam en woonplaats)

Zaterdag 17 november: we gaan nog eenmaal op pad langs een aantal initiatieven zoals o.a. de dorpswinkel in Sauwerd.

Woensdag 21 november: de grote dag. Natuurlijk iedereen oproepen om te stemmen ’s avonds is er vanaf 21 uur in Uithuizen de uitslagenavond. Het zou heel leuk en goed zijn als een groot deel van jullie daar ook bij kunnen zijn.

Ik wil jullie vragen om iedereen die hierbij betrokken is mee te nemen in het gebed en in dit gebed Gods zegen te vragen over deze verkiezingen.

Met hartelijke groet, 

Bernd de Jong

« Terug

Reacties op 'Het is bijna zover...'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.